Svet
37 ogledov

Po mestu lepil fotografije gole ljubimke

Gola ženska silhueta Profimedias
Maščevanje zaradi ljubezenskega razočaranja se je izjalovilo – zaradi golih fotografij ljubimke pristal v zaporu.

58-letni Beograjčan se ni mogel sprijazniti z odločitvijo svoje ljubimke, ki se ni več želela vrniti k njem. Po mestu Kikinda, kjer živi ženska, je dvakrat lepil fotografije "pohotnih ljubezenskih  scen z žrtvijo".

Par je imel vrsto let izvenzakonsko zvezo, ko pa se jo je odločila prekiniti, jo je moški začel izsiljevati, dobil je celo sodno prepoved približevanja, poročajo srbske Novosti.

Zaradi vsega tega je končal za rešetkami, osumljen je psihološke zlorabe in nasilja v družini, zaradi česar bi lahko bil obsojen na do triletno zaporno kazen.

"Beograjčan se ni oziral na to, da kazensko odgovarja, če prekrši odločitev sodiššča. Še naprej je grozil bivši in poudarjal, da jo bo javno osramotil. Pred mesecem dni pa  so se na nekaj lokacijah Kikindi pojavili manjši plakati z vulgarno vsebino, imenom in portretom ženske ter nekaj fotografij ljubezenskih scen, na katerih je omenjena ženska z moškim, ki se ga ne vidi," so policisti zapisali v poročilu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.