Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Po nesreči kombija pri Slovenski Bistrici umrl 22-letnik

Prometna nesreča kombija Gasilska brigada Maribor
Po nesreči, ko je z avtoceste zletelo vozilo s sedmimi potniki, je 22-letni udeleženec nesreče umrl v UKC Maribor. Policisti bodo ovadili voznika.

Konec aprila okoli 3.50 ponoči je kombi madžarskih registrskih oznak, ki je bil na poti iz Ljubljane proti Mariboru, zapeljal s cestišča pri Slovenski Bistrici. Avto s sedmimi potniki iz Madžarske je obrnilo. Trije od njih so se huje, trije pa lažje telesno poškodovali. En udeleženec prometne nesreče je ostal nepoškodovan.

Kot je sporočil mariborski predstavnik policije Miran Šadl, bodo policisti, po tem ko je 22-letni udeleženec prometne nesreče, ki je bil v življenjski nevarnosti, v UKC Maribor umrl, kazensko ovadbo zoper povzročitelja nesreče dopolnili.

Nesreča naj bi se sicer zgodila, ker je voznik vozil preblizu desnemu robu in zapeljal z vozišča.

V letošnjem letu se je na cestah na območju PU Maribor sicer zgodilo 9 prometnih nesreč s smrtnim izidom, v katerih je umrlo 10 ljudi. V primerljivem obdobju lanskega leta se je zgodilo enako število tovrstnih nesreč, v njih pa je umrlo 9 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.