Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Po razglasitvi nove glave družine padale težke besede

dominika Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Moški tekmovalci jezni na Barbaro, ker ni držala besede.

Barbara, ki je iz šova Kmetija: Nov začetek izpadla v petek, je za glavo družine postavila Dominiko, kar je moške tekmovalce šokiralo. Barbara naj bi jim namreč obljubila, da bo za vodjo tega tedna postavila moškega.

Čeprav so se te novice ustrašili vsi, je bil Faki za mizo edini, ki je dal Dominiki, ki jim je obljubila, da bodo uživali "na polno“, vedeti, da je ne spoštuje. Najbolj nemogoče pa se je pozneje obnašal Miha, ki je izjavil: "Ta golazen bo tukaj do konca. Pra****.“

Tekmovalci so se sicer malce ponorčevali tudi iz njega. "Vidiš, ker nisi pičil hudiča,“ je v smehu povedal Franc in s tem namignil, da si je Barbara želela Mihove pozornosti. Niko je pripomnil, da jo je morda v kajži zadovoljila Dominika, nekdo drug pa je rekel, da je Barbara s to potezo pokazala, da ni normalna.

Dominika pravi, da ji je popolnoma vseeno, kaj si mislijo moški, saj jih "sovraži". Pred bojem je bila sicer glasna, da bodo vsi spoznali njen pravi obraz, če se vrne na kmetijo, po izboru za glavo družine pa je obrnila ploščo in rekla, da se ne bo obremenjevala.

Komentarjev 6
  • 1slovenka 16:03 15.november 2015.

    groza!človek posluša šovinistične izjave lenega brunota,cmeravega copatarja nikota,ki ga njegova baba tepe in psihično maltretira ,pa še čedna je prav toliko ,da bi komot lahko nadomeščala strašilo v koruzi.. in faki...ja bog pomagaj!doma mu baba obrok postreže na sekretu in ...prikaži večn on si upa grdo "oblajevat" kogarkoli? francelj,kua je že,mt kurba;priden delavec,ki bi si zaradi tega mogoče zaslužil zmago,a njegovo obnašanje do žensk je za v srednji vek...edina,ki bi ji morda privoščila zmago je žaklina...če bi ne prala frančkovih usranih gat....trola...

  • patron 12:59 15.november 2015.

    fuki........primitivac.....

  • patron 12:54 15.november 2015.

    SLOVENC,ss....... maruška.....!!!