• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Šov

6 komentarjev

Po razglasitvi nove glave družine padale težke besede

Kmetija: Nov začetek. Moški tekmovalci jezni na Barbaro, ker ni držala besede.

Ir. K. / Ljubljana

 

(Foto: Planet TV)

Barbara, ki je iz šova Kmetija: Nov začetek izpadla v petek, je za glavo družine postavila Dominiko, kar je moške tekmovalce šokiralo. Barbara naj bi jim namreč obljubila, da bo za vodjo tega tedna postavila moškega.

Čeprav so se te novice ustrašili vsi, je bil Faki za mizo edini, ki je dal Dominiki, ki jim je obljubila, da bodo uživali "na polno“, vedeti, da je ne spoštuje. Najbolj nemogoče pa se je pozneje obnašal Miha, ki je izjavil: "Ta golazen bo tukaj do konca. Pra****.“

Tekmovalci so se sicer malce ponorčevali tudi iz njega. "Vidiš, ker nisi pičil hudiča,“ je v smehu povedal Franc in s tem namignil, da si je Barbara želela Mihove pozornosti. Niko je pripomnil, da jo je morda v kajži zadovoljila Dominika, nekdo drug pa je rekel, da je Barbara s to potezo pokazala, da ni normalna.

Dominika pravi, da ji je popolnoma vseeno, kaj si mislijo moški, saj jih "sovraži". Pred bojem je bila sicer glasna, da bodo vsi spoznali njen pravi obraz, če se vrne na kmetijo, po izboru za glavo družine pa je obrnila ploščo in rekla, da se ne bo obremenjevala.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (6)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima