Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Po seksu ubil ženo in svakinjo

andrew steele Facebook
Z ZDA se je začel sodni proces proti namestniku šerifa, ki je po skupinskem seksu umoril ženo in njeno sestro.

andrew steele | Avtor: Facebook Facebook
Namestnik šerifa Andrew Steele je osumljen umora svoje žene Ashlee in njene sestre Kacee Tolefsbol.

Umora sta se zgodila avgusta lani. 39-letna Ashlee in njena eno leto mlajša sestra sta umrli zaradi strela v glavo. Policija je 40-letnega Steela tistega dne našla v kopalnici, kjer se je poskušal ubiti z ogljikovim monoksidom.

Nekdanji policist je na sodišču povedal, da je z ženskama, s katerima naj bi se predajal skupinskemu seksu, sklenil samomorilski pakt, ki pa ni uspel. Steele trdi, da so imeli več načrtov, kako se ubiti – ženski sta menda nameravali skočiti z ladje -  na koncu pa je zadeve vzel v svoje roke.

Njegovi trditvi nasprotuje klic v sili. Kacee je namreč tik pred smrtjo poklicala policijo in kričala, da je njen svak začel streljati. Policija je v hiši našla Steelov mobilnik, na katerem je bilo poslovilno pismo. "Želim oditi z velikim pokom,“ je med drugim napisal 40-letnik, ki je bil na smrt bolan. Junija lani so zdravniki odkrili, da ima ALS, pred kratkim pa ga je zadela tudi kap. Steelova družina je zanj zbrala več kot 310 tisoč evrov, a premalo, je v poslovilnem pismu še potožil osumljenec.

Njegova obramba pravi, da zaradi  bolezenskega stanja Steele ni zmožen prevzeti odgovornosti za dvojni umor. Tožilstvo pa se naslanja na pričanje Ashleejeve sestre Hailee Meisterling, ki je izjavila, da se je Steele pred slabim letom začel obnašati nadvse nenavadno. "Čeprav je vedel, da se preoblačim, je vstopil v mojo sobo. Ko sva bila nekoč sama v sobi, si je slekel hlače,“ je povedala.

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:34 19.april 2015.

    Jeboubica

  • kapibara 20:35 18.april 2015.

    sestri je žgal... vvvaaauuuu..

  • marabunta 19:07 18.april 2015.

    čista muška posla, tipi niso sposobni prenašat osebne poraze in morajo dobiti zadoščenje v tem, da še kdo drug naj..., ženske to redko počnejo, kar dokazuje kdo je bolj mlahav in mehkužen