Magazin > VIP
63 ogledov

Po sramoti v Disneylandu shujšala za 60 kilogramov

Christina Jordan Instagram
Izlet v zabaviščni park spremenil življenje mlade mamice Christine Jordan.

Svetlolasa Christina Jordan je pred devetimi leti obiskala Disneyland, kjer je doživela pravo nočno moro. Z družino je pred atrakcijami v vrsti čakala dve uri, nato pa ugotovila, da so varnostni pasovi za njeno polno postavo prekratki. Osramočena je zapustila vagonček, nato pa doživela še en hladen tuš. Zanjo so morali odpreti posebno ograjo, saj je bila za vratca, skozi katera so odhajali ostali obiskovalci, preozka.

Mlade mamice še nikoli ni bilo tako sram, sedaj priznava, a dodaja, da je takšno izkušnjo potrebovala, saj ji je odrla oči. Tistega dne se je namreč odločila, da mora shujšati. Christine je izgubila 60 kilogramov in premagala tudi sladkorno bolezen tipa 2. Sedaj se v svoji koži počuti mnogo bolje. Ugotovila je, da ni starost tista, ki narekuje, kakšno bo tvoje zdravje, ampak življenjski stil. Preizkusila je ogromno diet, ker ni nič pomagalo, je razvila svoj koncept prehranjevanja. Zaključila je tudi šolanje za nutricionistko in s svojim znanjem pomaga drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.