Magazin > Odnosi in prosti čas
137 ogledov

Po teh znakih prepoznate cepca

par moški ženska objem Profimedias
Na začetku veze so vsi sladki, nato pa …Na srečo obstajajo opozorilni znaki, ki kažejo na to, da v resnici ni takšen, za kakršnega se izdaja!

Neprijazne stvari govori s prijaznim tonom. Vam pogosto reče kaj kar vas zbode, nato pa se opraviči v stilu, češ da je le iskren ali celo, da ste krivi sami, ker stari jemljete preveč resno?

Kadar nimate časa zanj, mu ni prav. Morda vam na začetku laska, da si z vami želi preživet vsako prosto minuto, razlika pa je, kako reagira, kadar nimate časa zanj. Dober fant bo sicer razočaran in vas pogrešal, a vam ne bo metal naprej, da čas raje preživljate z drugimi kot z njim.

Kupuje vam darila, ki niso v vašem stilu. To je morda rdeči alarm, da vas želi spremeniti in prirediti po svojem okusu.

Vse odločitve prepušča vam. To da vam vedno prepusti odločitev glede tega, kam gresta in kaj bosta počela, se sprva morda zdi pozorno, a zreli ljudje so sposobni več od prikimavanja. Sami izraziti, kaj jim je všeč in hkrati prisluhniti svoji boljši polovici.

Neprestano omenja bivšo. Jo krivi za razpad veze in ne priznava, da ima vsaka zgodba dve plati. Takšen fant bo za vse krivil tudi vas in to že prvič, ko bo šlo kaj narobe.

Pogosto vas preverja. Občasno sporočilce ali nenapovedan obisk sta prikupna, če pa vas neprestano kliče in preverja, ali ste res tam, kjer naj bi bilo, pa je očiten znak, da imate opravka z ljubosumnežem, ki ni siguren vase.

Kako ravna z ženskami? Če je neprijazen do ostalih žensk v svojem življenju, jih ne spoštuje in z njimi grdo govori, bo s časoma takšen postal tudi do vas.

Ne izraža čustev. Tudi pretirana prijaznost je lahko rdeči alarm. Zreli odrasli brez težav izražalo pisano paleto čustev in se ne skrivajo za lažno prijaznostjo.

Nasveti so sicer dobrodošli, a predvsem vedno sledite svojemu instinktu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.