Šport
21 ogledov

Po vstopnice za tekmo z Anglijo

Slovenija, San Marino Anže Petkovšek
Nogometna zveza Slovenije v sredo, 6. maja, začenja s prodajo posamičnih vstopnic za kvalifikacijsko tekmo slovenske nogometne reprezentance z Anglijo, ki bo na sporedu 14. junija v Stožicah. V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju.

Članska reprezentanca Slovenije nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2016. Ekipa Srečka Katanca je z navdušujočo marčevsko predstavo proti San Marinu zadržala odlično drugo mesto v Skupini E in storila dodaten korak proti Franciji. Pred slovensko izbrano vrsto pa so ključni obračuni, na katerih bo pomembno vlogo odigrala tudi podpora s tribun. Ta bo, sodeč po zanimanju, izjemna že na junijskem kvalifikacijskem obračunu, ko v Stožice prihaja zvezdniška zasedba angleške reprezentance.

V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju, tako da bo v drugi fazi prodaje na voljo le še omejeno število posamičnih vstopnic za 1. in 2. kategorijo. Cena posamične vstopnice v drugi kategoriji znaša 40 evrov, medtem ko bo za prvo kategorijo potrebno odšteti 45 evrov. Posameznik lahko naenkrat kupi največ 5 vstopnic.

Prodaja posamičnih vstopnic se začenja v sredo, 6. maja, ob 12. Uri. Vstopnice bodo na voljo na prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije – www.nzs.si, v uradni prodajalni NZS Nike na Mestnem trgu v Ljubljani, na spletni strani www.eventim.si, v lastnih prodajnih mestig Eventima in izbranih hipermarketih Mercator ter poslovalnicah M holidays. Poleg omenjenih mest, pa si lahko ljubitelji nogometa vstopnice zagotovite tudi z nakupom preko Eventimovega klicnega centra na telefonski številki 01/ 420 50 00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.