Šport > Nogomet
96 ogledov

Po zadetku Lovrena vstali celo invalidi

dejan lovren invalidi Reševalni pas/Twitter
Dejan Lovren je z zmagovitim zadetkom na Anfieldu na noge dvignil več navijačev Liverpoola, ki so srečanje spremljali na invalidskih vozičkih.

Hrvaški centralni branilec Dejan Lovren je trenutno najbolj priljubljeni nogometaš v Liverpoolu, potem ko je v 91. minuti povratne četrtfinalne tekme z Borussio Dortmund dosegel zmagoviti zadetek in varovance Jürgena Kloppa popeljal v polfinale Lige Evropa.

Mitski zadetek hrvaškega reprezentanta, ki ga je Liverpool Echo označil za enega najpomembnejših golov v zgodovini kluba, pa je imel, kot kaže, tudi čudežne razsežnosti.
Po spletu je namreč zaokrožil posnetek reakcije domnevnih invalidov, ki so obračun spremljali ob robu zelenice stadiona Anfield. Številni so se ob zmagovitem zadetku pognali na noge in slavili uvrstitev med najboljše štiri ekipe drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

Posnetek je postal viralen in družabna omrežja polna namigovanj, da se je v sklepnih minutah tekme na Anfieldu dogajalo nekaj nadnaravnega. ''To je čudež,'' je na Twitterju zapisal eden od uporabnikov, medtem ko je drugi namignil, da je Lovrenov odločilni gol primerljiv z deli Jezusa Kristusa.

Na šale in komentarje o tem, da je ob robu igrišča sedela kopica prevarantov, se je odzvala dobrodelna organizacija Whizz-Kidz, ki je pojasnila, da uporabniki invalidskih vozičkov niso po definiciji invalidi.

''Nekateri uporabniki vozičkov lako vstanejo. Nekateri lahko hodijo. Če si uporabnik invalidskega vozička, še ne pomeni, da si paraliziran. Čeprav lahko vstaneš, še nisi goljuf,'' so sporočili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.