Šport > Nogomet
37 ogledov

Po zamenjavi "čudežno" ozdravel in nadrl trenerja

Gadji Tallo Guingamp Ajaccio "poškodba" Youtube
Za enega bolj smešnih trenutkov na nogometnih zelenicah v zadnjih letih je poskbel napadalec moštva Ajaccio, Gadji Tallo.

Pretekli konec tedna je bila v francoski Ligue 1 na sporedu tudi tekma med Guingampom in Ajacciojem. Gostje, ki se nahajajo pri dnu prvenstvene lestvice, so "krvavo" potrebovali točke in sredi drugega polčasa so vodili z 0:1. Takrat je po startu enega od domačinov obležal Gadji Tallo, ki je Ajaccioju sicer posojen s strani Rome.

Napadalec iz Slonokoščene obale je izgledal hudo poškodovan, ko so ga na nosilih odnesli z igrišča, se je držal za glavo. Gostujoči trener Fabrizio Ravanelli je hitro reagiral, saj pri vodstvu ni želel dolgo ostati le z deseterico na zelenici in v igro poslal Stefana Popescuja.

Ravanelli ga ni razumel

Ko je Tallo to videl, je brž vstal in dal trenerju s kretnjami vedeti, da je z njim vse v redu. Še več, Tallo se je pošteno razjezil na Ravanellija in je nekdanjega italijanskega reprezentanta pošteno nadrl ob prihodu na klop. A seveda je bilo za vrnitev v igro že prepozno.

Komična noč pa se je za Korzičane končala žalostno. Guingamp, ki je trenutno peti na lestvici, je v 86. in 91. minuti dosegel dva zadetka in tako slavil (2:1), Ajaccio pa potisnil v "cono izpada".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.