Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Pobegnil s kraja nesreče

S 15. aprilom bo na avtobusih LPP mogoče plačevati s kartico Urbana. Žurnal24 main
Voznik vozila, ki je na križišču Kajuhove in Litijske zapeljal v rdečo luč in povzročil prometno nesrečo, v kateri se je poškodovala potnica na avtobusu, je pobegnil.

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila ob 13.40 uri v križišču Kajuhove ulice in Litijske ceste, v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala.

"Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja nesreče je znano, da sta bila udeležena voznik mestnega avtobusa in za zdaj še neznani voznik z neznanim vozilom, ki je v križišču izsilil prednost vozniku avtobusa, tako da je zapeljal v rdečo luč, nato pa odpeljal s kraja nesreče," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Voznik avtobusa je pri tem močno zavrl, tako da med vozili ni prišlo do trčenja, ena od potnic pa se je pri tem poškodovala."

Policija prosi vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o nesreči ali vozniku, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Ljubljana Moste na številko 01/586 76 00 ali na interventno številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.