Šport > Nogomet
30 ogledov

Počilo pri Barci, Messi jezen na Neymarja

Leo Messi Neymar Barcelona Celta Vigo EPA
Idile po spektakularni zmagi Barcelone nad PSG je bilo hitro konec.

Barcelona je pred dobrim tednom prišla do nepričakovanega preobrata, ko je z domačo zmago s 6:1 nadoknadila štiri zadetke zaostanka proti Parižanom. V zadnjih minutah dvoboja je blestel Neymar, ki je bil vpleten v zadnje štiri zadetke Kataloncev. Najprej je priboril enajstmetrovko, nato zadel s prostega strela in iz bele točke, na koncu pa prispeval še asistenco k golu, ki je Barco popeljal v četrtfinale lige prvakov.

A Brazilec je po tekmi tožil nad poškodbo mišice, soigralci pa so v španskem prvenstvu doživeli šok in izgubili na gostovanju pri Deportivu. Brazilec je ta čas prebil na rojstnodnevni zabavi pri sestri, njegov 'sumljivi' odhod v domovino pa je razburil soigralce, predvsem Lionela Messija, ki je po pisanju španskega Diario Gola bes zaradi izostanka Neymarja usmeril tudi proti trenerju Luisu Enriqueju.

Neymar je sicer že tretjič naredil podobno reč. Tudi v prejšnjih dveh letih je namreč odpotoval na sestrin rojstni dan, a obakrat je izbral nekoliko drugačno taktiko. Na tekmah prej je dobil rumene kartone, ki so mu prinesli prepoved igranja, sam pa je tako lahko obiskal zabavo sestre Rafaelle.Ta je v soboto praznovala 21. rojstni dan.

 

Eu te amo 11/03/1996 - data mais que especial na minha vida! @rafaella

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on Mar 11, 2017 at 2:35pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.