Magazin
258 ogledov

Počutil se je kot orodje za njen užitek

seks Shutterstock
Dolgonoga lepotička, za katero je do nedavnega menil, da je Rusinja, se je sprehodila mimo njega, ga na kratko pogledala in se mu nasmehnila.

Ves čas je gledal za njo, opazoval njene dolge noge, ki so izurjeno stopale kot po manekenski brvi. Ana je dejansko bila manekenka in to se ji je videlo na vsakem koraku. Tokrat je imela sicer samo vajo, a vse je bilo videti kot zares.

Prejšnji dan je prejel njeno sporočilo, v katerem ga je vabila na vajo. Spoznala sta se na prednovoletni zabavi in imela celo manjšo aferico, za katero pa je menil, da je bila plod trenutka in veselega razpoloženja. Nikoli si ne bi mislil, da se ga bo še kdaj spomnila. Z veseljem se je odzval povabilu in užival v vsakem njenem koraku. Ko so končali je prišla do njega, ga poljubila na lice in mu šepnila na uho: "Počakaj petnajst minut, potem pridi v garderobo." Uf, uf!

Obšla ga je slabost, noge so se pričele majati in najraje bi jo popihal skozi glavna vrata. Česa takšnega ni pričakoval in dejansko se je ustrašil priložnosti. Preden je vstopila v garderobo ga je še enkrat pogledala in mu pomežiknila. Nadaljnjih petnajst minut je izkoristil za telefonski kli,c v katerem je prijatelju zaupal, kaj se dogaja. "Če ne izkoristiš tega, se ne pogovarjam več s tabo," mu je rekel Aleš.

Upal je, da je garderoba prazna, oziroma je v njej le še Ana. Sicer pa, kaj bi se sekiral, saj mu je naročila naj pride. Na rahlo je potrkal in počasi odprl vrata. "Si sama?" je plašno vprašal, ko jo je videl nasmejano sedeti pred ogledalom." "Mhm, vstopi. In zakleni vrata." Srce mu je divje utripalo še bolj pa potem, ko se je s stolom vred zavrtela naokoli in je videl, da tam sedi popolnoma gola. Imela je prekrižane noge, da njene muce ni videl, vseeno pa je bilo za tisto uro zanj nekoliko preveč. "No?" je dvignila obrvi. "No? Kaj? Sesula si me v prah hehe! Nisem pričakoval tega," se je opravičeval za svojo otrplost. "A ni tako najlepše? Nepričakovano seksati nekje v gosteh, hehehe! Pridi no," je rekla in razprla roke proti njemu. "Naj ti sedem v naročje?" se je pošalil. "Ne, jaz bom tebi."

Zdaj je morala razpreti noge, da bi vstala in takrat si je za hipec ogledal njeno princesko. Ljubko školjkico, vrh katere je iz dlačic izoblikovana črka V in kot puščica kazala navzdol. Ko se je enkrat znašla v njegovem naročju, je bilo vse lažje. Trema je izginila, hlače mu je slekla ona in lahko se je posvetil njenim čednim in ne prevelikim joškicam. Bila je zares vitka punca in to je še toliko bolje videl, ko je jezdila njegovega korenjaka in jo je držal za pas. Skorajda bi s prsti prišel okoli njenega vitkega trupa. Mucko je imela fantastično tesno in vročo ter, kar je bilo najpomembneje, zelo potrebno. Ko jo je med seksom pogledal v oči, se mu je zdelo, da je ne pozna več. Njena obrazna mimika jo je spremenila v neko drugo žensko, ki okoli sebe ni videla ničesar. Počutil se je kot orodje za njen užitek in nemara je tako tudi bilo.

Pošteno se je zdrgnila na njem in, ko je bilo že videti, da je konec, si je zaželela še enkrat. Tokrat je sedla na pult in dolge noge ovila okoli njega. "Še enega hočem ljubček, potem pa si prost."
Ni vedel, ali misli tako surovo dobesedno, a tisti hip mu je bilo resnično malo mar za to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.