Šport > Nogomet
16 ogledov

"Počutim se žalostno, poslovile so se tri legende Uniteda"

Beckham Aarhus Manchester United prijateljska tekma EPA
Kot sedaj verjetno že veste, je angleška nogometna legenda David Beckham naznanil konec aktivne nogometne kariere. Zbrali smo nekaj odzivov na odločitev kultnega Becksa.

"Fantastičen nogometaš, fantastičen človek, verjetno največja športna osebnost na svetu. Ko rečete David Beckham, vsi na svetu vedo, o kom govorite. Mislim, da ni bolj popularnega nogometaša od njega. Spomnim se tekem z Anglijo, potovanj, letališč, hotelov - vse se je vrtelo okrog njega."
Sven-Göran Eriksson, nekdanji angleški selektor 

"Igral je v najboljši vezni liniji na svetu. David je bil drugačen - imel je izjemne predložke in podaje, bilo je užitek igrati z njim. On je najbolj vpliven angleški nogometaš."
Garry Neville, nekdanji soigralec pri Man Utd

"Imel je blestečo kariero, status ikone, želim mu vse najboljše v prihodnosti. Veliko ljudi mu bo sedaj ponujalo posle, ki bi ga lahko oddaljili od nogometa, jaz pa upam, da ga bomo zadržali. To je zelo čuden teden zame. V pokoj je odšel Rio Ferdinand, pred njim je enako storil John Terry, sedaj David Beckham ... Res se zdi, da je to konec nekega obdobja."
Roy Hodgson, sedanji angleški selektor

"David je ena od največjih legend vseh časov v svetu nogometa. To je konec poglavja, ki je pisalo neverjetno zgodbo. Beckham je kot deček sanjal o nogometu in te sanje izpolnil. Nedvomovno je navdihnil milijone dečkov in deklic, ki bodo skušali iti po njegovih stopinjah. Karkoli bo že počel sedaj, sem prepričan, da bo to delal z enako predanostjo, kot preteklih 21 let. Srečno, David."
Sepp Blatter, predsednik Fife 

"Bil je sijajen igralec. Izvlekel je maksimum iz svojega talenta. To je storil z delom in profesionalizmom, vedno je na treningu delal dodatno. Bil je zmagovalec in osvojil je toliko, da je to tudi vplivalo na njegove soigralce."
Steve McLaren, nekdanji angleški selektor

"David Beckham je bil izjemen nogometaš in brilijanten ambasador za našo državo. Čestitke za fantastično kariero."
David Cameron, britanski premier

"Počutim se žalostno, ker so se upokojile tri legende Manchester Uniteda. Ferguson, Scholes, Beckham."
Steven Reid, branilec West Bromwich Albiona

Komentarjev 1
  • bojovi 22:00 16.maj 2013.

    Kot MUFC fan so to žalostni trenutki zame :(