Magazin > VIP
67 ogledov

Pod drobnogled vzela Melanijine fotografije in ugotovila …

Melania Trump EPA
Za temi fotografijami se menda skriva ženska, ki se skriva pred svetom.

Ameriška pisateljica in umetnica Kate Imbach je priznala, da je postala obsedena z vprašanjem, zakaj se Melania Trump ne posveti svojemu novemu nazivu in dolžnostim, ki jih naziv zahteva. Zato se je odločila analizirati Melanijin Twitter oziroma fotografije, ki jih je objavila.

"Opazila sem, da je Melania v treh letih, med 3. junijem 2012 in 11. junijem 2015, objavila 470 fotografij. V treh letih je objavila le eno fotografijo, na kateri sta ona in Donald in le eno, na kateri sta ona in njen sin Barron," je ugotovila Kate. Velikokrat objavi fotografijo, na kateri sta Barron in Donald slikana v hrbet, tudi v avtomobilu je ona sedela na zadnjem sedežu, fanta pa spredaj. "Očitno je to njena norma. Fantje spredaj, dekleta zadaj. Podobno smo videli tudi na inavguraciji," je povedala Kate.

Zelo redko objavlja fotografije, na katerih vidimo njen obraz v celoti. Ali je na njenem obrazu senca in je obraz celo malo odrezan (fotografija s Trumpom) ali ima sončna očala ali pa na fotografiji, kjer se dobro vidi obraz, pretirava z osvetljevanjem.

Kate opaža, da je Melania velikokrat objavila fotografije iz njenega doma, a te so vsakič posnete iz čudnega zornega kota. "Čudni koti, ki se jih poslužuje, imajo zanimiv učinek, saj se zdi, da jih je posnela prestrašena deklica, ujeta v zlatem gradu," je zapisala umetnica.

Doda, da so najboljše fotografije tiste, na katerih je Barron. Melania sicer vedno poskrbi, da je Barron posnet od zadaj, saj manekenka slovenskih korenin, ščiti sina, kolikor se le da in ga noče izpostavljati pred celim svetom. Čeprav je večina njenih fotografij zelo pasivnih, pa so te, z Barronom, zelo aktivne. Barron igra golf, se igra na plaži, je na vodnem skuterju – daje vtis zelo aktivnega dečka.

Zanimive so tudi fotografije iz parkov, ki so vedno slikane iz avtomobila – na fotografiji so vidne kapljice, ki so na avtomobilskem oknu, ali pa so drevesa minimalno zabrisana, kar pomeni, da se je vozilo premikalo, ko je nastala fotografija. "Melania se skriva. Tako zelo se želi skriti, da ji je vseeno za vse ostalo. Vseeno za njeno državo, vseeno, kako jo drugi vidijo, vseeno za denar, ki ga odžira nam, davkoplačevalcem. Nima sramu, ker zanjo je skrivanje brezsramno. Skrivanje pomeni varnost."

Komentarjev 2
  • jozicamurn 15:52 18.april 2017.

    Pa upam, da toži tudi njega in iztrži tudi tukaj 3MIO eur, tako kot je dobila pri dailymail. Gremo Melania!

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:52 18.april 2017.

    K.D., obsedenost je motnja. Poišči si strokovno pomoč