Slovenija
18 ogledov

Pod Karavankami bo brilo

veter EPA
Danes zvečer in jutri dopoldne bodo težave povzročali sunki vetra.

Na agenciji za okolje opozarjajo, da bodo od danes zvečer do četrtka dopoldne predvsem pod Karavankami in v severovzhodni Sloveniji ter v višjih legah sunki vetra presegali hitrost 70 kilometrov na uro.

Zjutraj ponekod možna slana

Danes popoldne lahko nastanejo krajevne plohe. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Temperature se bodo gibale od 9 do 14 stopinj, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.


Ponoči se bo zjasnilo, okrepil pa se bo veter. V zatišnih legah bo jutri zjutraj možna slana. Jutri bo pretežno jasno, čez dan se bo v vzhodni Sloveniji pooblačilo. Na jugovzhodnih krajih bodo možne rahle padavine. Veter bo slabel. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, v alpskih dolinah in v zatišnih legah do –3, najvišje dnevne od 12 do 16, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.

V petek bo sončno, zjutraj bo ponekod še možna slana. Čez dan bo precej visoke, koprenaste oblačnosti. V soboto bo delno jasno in v večjem delu Slovenije suho vreme. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.