Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Pod zvezde na Madagaskar

Madagaskar
1/13
Promo
Letni kino City pri Atlantisu nocoj ob 21.30 vabi pod zvezde, kjer si boste z nogami v mivki lahko ogledali animirano družinsko pustolovščino Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted).

V tretjem delu uspešne in priljubljene franšize so Aleš, Martin, Slavka in Milko trdno odločeni, da se bodo končno vrnili v živalski vrt v Centralnem parku v New Yorku. Pri tem iz Afrike naredijo ovinek čez Evropo, saj morajo najprej poiskati še pingvine in opice, ki so s prebrisano taktiko in nekaj odločnosti skoraj obrali igralnico v Monte Carlu.

Toda kaj hitro jih odkrijejo in živalim je od tistega trenutka za petami neizprosna policistka iz Urada za divjačino Chantal Dubois. Poleg tega, da ne prenese živali na prostosti, je navdušena, ker se ji bodo izpolnile dolgoletne sanje - na steno svoje pisarne bo lahko obesila levjo glavo. Naši junaki k sreči najdejo odlično skrivališče, zatečejo se v cirkus. In medtem ko skušajo skupaj s cirkusanti priti v New York, še popolnoma spremenijo njihov nastop.

Za vstopnico boste odšteli štiri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.