Zdravje > Aktualno
23 ogledov

Podarjamo prav takšno operacijo

Klemen Bunderla na operaciji Spletna klinika
V novi nagradni igri Spletna klinika podarja isto operacijo, kot jo je opravil simpatični Klemen Bunderla.

Simpatični radijski voditelj in zmagovalec lanske sezone Znan obraz ima svoj glas Klemen Bunderla je odložil očala. Pred kratkim se je namreč odločil za odpravo dioptrije po metodi LASIK v priznani Polikliniki Bilić Vision.

Nad posegom, nad pomočjo s strani svetovalcev v Spletni kliniki ter nad profesionalnostjo osebja v Polikliniki Bilić Vision je navdušen.

“Če ste se kdaj usedli na očala, jih založili, če ste aktivni, veliko športate ali pa samo radi v leže pogledate kak film, ne da bi vas žulili okvirji, potem je operacija Edina logična rešitev,” nam je povedal o svoji odločitvi. Priznal nam je, da ga je bilo posega pred začetkom sicer nekoliko strah, a je bil strah odveč: “Bolelo ni čisto nič.”

Spletna klinika v nagradni igri našim bralcem ponuja prav takšen poseg, vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec na dnu članka in stiskate pesti.

Najbolj priznana metoda

LASIK (Laser In Situ Keratomileusis) je metoda, ki jo uporabljajo v večini centrov za refraktivno kirurgijo, kjer se s pomočjo ekscimer laserja korigirajo refrakcijske motnje: kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem. "Gre za najbolj priznano metodo za lasersko odpravo dioptrije na svetu, saj je bilo po tej metodi operiranih že več kot 40 milijonov ljudi," pojasnjujejo v Spletni kliniki. 

Poseg traja le nekaj minut, izgleda pa tako, da se z laserskim snopom odstrani tanek sloj roženice, kjer se predhodno odstrani vrhnja membrane. Membrano se nato vrne nazaj v naravni položaj, okrevanje pa je po posegu zelo hitro. Pacienti so normalno aktivni že naslednji dan po operaciji, za delo so zmožni že tretji dan po operaciji.

Več kot 70.000 zadovoljnih pacientov

Spletna klinika nudi slovenskim pacientom zdravstvene storitve samo pri vrhunskih specialistih. Izbirajo le klinike z najboljšimi ocenami. Operacijo zato podarjajo v laserskem centru v Polikliniki Bilić Vision, ki je eden najsodobnejših laserskih centrov v Evropi.

Z  WaveLight Allegretto Eye-Q laserjem dr. sc. Nadezda Bilić, kot mednarodno uveljavljena oziroma licencirana refraktivna kirurginja z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami z LASIK in PRK metodama, uspešno odpravlja motnje vida in odstranjuje dioptrijo. V zadnjih dvajsetih letih imajo za sabo že več kot 70.000 zadovoljnih pacientov, po zadnjih raziskavah javnega mnenja pa je Bilić Vision celo ena najboljših ustanov za oftalmologijo na Hrvaškem. 

 

Poleg laserske operacije v enem najsodobnejših laserskih centorv v Evropi, bodo v Spletni kliniki petim izžrebancem podarili zelo podroben oftalmološki pregled, ki ga v Polikliniki Bilić Vision izvajajo izključno specialisti in ne medicinski tehniki ali drugo osebje v ordinaciji.

Pregled traja od ene uro in pol do dve uri, odvisno od zahtevnosti pacineta in natančno določa primernost kandidata za operacijo in ali bo dioptrijo možno popolnoma odpraviti.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.