Svet
115 ogledov

Podgane pojedle trimesečno deklico

podgane Shutterstock
Neodgovorna mama je samo doma pustila trimesečno deklico, ki so jo napadle podgane.

Južno Afriko je pretresla grozljiva zgodba iz Johannesburga. 26-letna ženska, mati trimesečnih dvojčkov, se je odpravila ponočevat, doma pa je pustila trimesečno deklico. Dojenčico so v času materine odsotnosti napadle podgane. 

"Dojenčica je zagotovo umrla v bolečinah. Pojedli so ji jezik, oči in prsti, vse so ji pojedle. Celo telo je bilo prekrito z ugrizi. Ta ženska mora zgniti v zaporu," je povedala soseda. "Ne zasluži si biti mati."

Sosedje se sprašujejo, zakaj je tokrat s seboj vzela dečka, deklico pa pustila doma. Otroka naj bi bila minuli teden v bolnišnici, ne vedo pa, zakaj. Po njihovih besedah mati rada globoko pogleda v kozarec in je v preteklosti že večkrat pustila otroka sama doma. Tokrat pa se je prvič zgodilo, da je doma pustila samo enega od otrok. 

"Vrnila se je zgodaj zjutraj z novim moškim. Morali so vdreti v hišo, ker je izgubila ključe. Ko so vstopili, so našli mrtvega otroka. Trdili so, da je opečena," je dejala soseda. 

Dečka so predali v oskrbo očetu in njegovi novi spremljevalki. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.