Svet
42 ogledov

Podivjani voznik v sedem pešcev na prehodu

Nesreča Marbella Reševalni pas/Twitter
Na spletu se je pojavil posnetek, na katerem se vidi, kako podivjani voznik zapelje v gručo ljudi, med katerimi je bil tudi sedem tednov star dojenček. Policisti so ugotovili, da je bil voznik pod vplivom opijatov.

Do dogodka je prišlo v Marbelli v Španiji. Podivjani britanski voznik, ki je imel s seboj v avtomobilu tudi prijatelja, se je zaletel v pešce na prehodu. Španski mediji ugibajo, ali je do primera prišlo potem, ko so Britanca vrgli iz nočnega kluba. Preiskava dogodka sicer še poteka, Britancu poleg tega, da je zapeljal med ljudi, grozi tudi obtožnica zaradi bežanja pred policijo in vožnjo pod vplivom opijatov.

"Ležal sem na tleh in mislil, da bom umrl. Videl sem dva poškodovana in slišal še najmanj šest udarcev," je povedal eden izmed prič dogodka. Tragičnih posledic na mestu dogodka ni bilo, a v bolnišnico so odpeljali šest ljudi, med katerimi je eden po zadnjih informacijah v kritičnem stanju. Sedem tednov star doječnek, ki je bil ravno tako med poškodovanimi, začuda ni dobil hujših poškodb.

Incident se je zgodil po tradicionalni zabavi "Champagne Party". Na posnetku se sliši kričanje ljudi, medtem ko črni Audi SQ7 z veliko hitrostjo zapelje v prehod za pešce. Med ljudmi je nastala panika, sprva so mislili, da je prišlo do terostičnega napada.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.