Avto
58 ogledov

Zaradi Podlunška so vsi v Rakičanu strmeli v nebo

Letalski dan v Rakičanu
1/6
Simon Koležnik in GoPro!
V četrtek se je na letališču Rakičan, domači bazi Master pilota svetovnega prvenstva Red Bull Air Race ter prvega BMW M Slovenija Red Bull Air Race predstavnika Petra Podlunška, odvil dirkaško-letalski praznik.

Ekipa Peter Podlunšek Racing je pripravila letalski dan za vse ljubitelje aviacije. Jadralna letala, trije piloni, letalska flota ekipe PP37, challengerjev extra, helikopter Cobra ter BO-105 ter dirkalnik BMW M4 so bili del kuliso. Vrhunec dneva je bil šov petra Podlunška, ki vsaj 1000 obiskovalcevv prireditve pritegnil, da so vratove stegoval irpoti nebu nad letališčem Rakičan. Šov je sicer potekal vzporedno z državnim prvenstvom v jadralnem letenju.

Peter Podlunšek: "Skrivnost uspeha je - ekipno delo. Vsak član moje ekipe je nepogrešljiv, brez njih danes ne bi stal tukaj, kot je nepogrešljiv vsak od naših partnerjev, prijateljev in podpornikov, torej vseh vas, ki ste danes prišli sem - brez vas zagotovo ne bi hodil po svoji športi poti. Človek ničesar ne more zgraditi sam, kot tudi ne more sam uživati v sadovih svojega dela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.