Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Podoživite legendarne Pink Floyde

Brit Floyd
1/2
Arhiv organizatorja
V začetku novembra boste lahko v ljubljanski Hali Tivoli doživeli pravi Pink Floyd spektakel, ki sliši na ime Brit Floyd.

Največji svetovni Pink Floyd šov, ki ga je lani videlo 250 tisoč evropskih oboževalcev k nam prihaja 9. novembra,  ko bo Halo Tivoli zajel spoj glasbe, edinstvenih floydovskih animacij, zvoka in lučnih efektov. Brit Floyd so uradna tribute skupina, ki so jih za takšne priznali tudi legendarni Pink Floyd, kar je le dokaz, da gre za kvaliteto in avtentičnost, ki bo na koncertu postregla s skladbami, kot so Hey You, See Emily Play, Wish You Were Here in Learning To Fly.

Spektakel, s katerim se predstavljajo na turneji A Foot In The Door World Tour 2012, so Brit Floyd ustvarili skupaj z glasbenim režiserjem Damianom Darlingtonom ob izidu največjih uspešnic skupine Pink Floyd A Foot In The Door, vsebuje pa vse najboljše skladbe po osebnem izboru članov Pink Floyd.

Posebna cena vstopnice, 22 evrov, velja do 30. septembra, pozneje boste zanjo v predprodaji odšteli 27 evrov. Na dan koncerta vas bo stala 30 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.