Šport > Nogomet
20 ogledov

Pogba nalagal nekdanje soigralce

paul pogba EPA
Nogometaši Juventusa so bili prepričani, da bo najdražji nogometaš vseh časov Paul Pogba vsaj še eno leto ostal v Torinu.

V taboru aktualnega italijanskega prvaka še vedno ne morejo verjeti, da se je Paul Pogba preselil na Old Trafford in za rekordno odškodnino v višini 105 milijonov evrov postal nogometaš v ekipi Joséja Mourinha.

S tem se je končala ena najdaljših in najodmevnejših sag poletnega prestopnega roka.
Po poročanju italijanskega Tuttosporta pa je odločitev presenetila večino nogometašev stare dame, ki naj bi jim Pogba večkrat namignil, da bo ostal član Juventusa.

''Izdaja Pogbaja,'' sporoča naslovnica italijanskega časnika, ki piše, da sta se predsednik Andrea Agnelli in direktor Guiseppe Marotta bolj kot pogajanju z Manchester Unitedom posvečala novi pogodbi, ki bi francoskega vezista zadržala v Torinu.

Po pisanju Tuttosporta je selitev najbolj razočarala Pogbajevega dobrega prijatelja Paula Dybalo, enako šokiran pa naj bi bil tudi vratar Gianluigi Buffon.

Dybala je bil ob vprašanju novinarjev zelo redkobeseden, a njegova izjava je bila kljub temu precej zgovorna. ''Prepričan sem, da se bova s Pogbajem videla, ko bova upokojena.'' 

Juventus sprva ni razmišljal o prodaji francoskega reprezentanta, kasneje pa se je odločil, da bo rekordno odškodnino izkoristil za nove okrepitve.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.