Šport
23 ogledov

Pogba kupil hišo v Barceloni

paul pogba EPA
Francoski reprezentant Paul Pogba je kupil hišo v Barceloni in sprožil špekulacije, da se seli v vrste španskega prvaka.

Vezist Juventusa in nekdanji član Manchester Uniteda je že nekaj časa priljubljena tarča evropskih nogometnih velikanov, ki so zanj pripravljeni odšteti tudi do 100 milijonov evrov.

Za usluge 23-letnega nogometaša se med drugimi zanimajo Barcelona, Chelsea, Real Madrid in Paris Saint-Germain

Pogba je v teh dneh vnesel nemir med navijače italijanskega prvaka, saj je kupil novo hišo v Barceloni in okrepil namigovanja, da bo prihodnje leto nosil dres aktualnega prvaka španske La Lige.

Govorice o tem, da se bo Pogba pridružil zvezdniški zasedbi Barcelone, je negiralo nepremičninsko podjetje Proto Group Ltd, ki trdi, da nakup nepremičnine nima nikakršne povezave z njegovo nogometno kariero.

''Nakup vile v Barceloni ni povezan z nogometom,'' je za italijansko La Repubblico povedal direktor podjetja. ''Gre za nepremičninsko investicijo. To želimo javno poudariti, saj je naša stranka slaven nogometaš, ki je pod drobnogledom medijev. Španski časopisi bodo zagotovo poročali o tem, zato ne želimo spodbujati špekulacij. Isto se je zgodilo, ko je Lionel Messi kupil stanovanje v Parizu oziroma ko je Cristiano Ronaldo kupil stanovanje v New Yorku.''

Pogba ima pogodbo z Juventusom sklenjeno do leta 2019. Bianconeri naj bi za prestop zahtevali vsaj 100 milijonov evrov.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.