Šport > Nogomet
0 ogledov

Poglejte, kdo zdaj ne sme na vlak!

mourinho vlak Reševalni pas/Twitter
José Mourinho in njegovi varovanci so po izpadu iz Lige prvakov postali priljubljena tarča posmeha na družabnih omrežjih.

Chelsea je na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov doma remiziral s PSG (2:2), čeprav so gostje od 31. minute igrali brez Zlatana Ibrahimovića. Po tekmi so družabna omrežja preplavile šaljive objave, kjer v glavni vlogi nastopa predvsem José Mourinho. ''Poglejte, kdo zdaj ne sme na vlak,'' je zapisal uporabnik Paris St-GermainUSA. Objava se nanaša na rasistični incident navijačev Chelseaja, ki so na gostovanju v Parizu temnopoltemu moškemu preprečili, da bi vstopil na vlak.

''Veš, da delaš nekaj prav, če tvoj poraz povzroči slavje po vsem svetu,'' je zapisal drug uporabnik, na udaru pa se je znašel tudi Diego Costa, ki je v letošnji sezoni najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu dosegel manj golov kot branilec David Luiz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.