Slovenija
12 ogledov

Poglejte si Pahorjev zadnji krog

Borut Pahor drsanje Anže Petkovšek
Obljuba predsednika republike Boruta Pahorja, ki jo pred zimskimi olimpijskimi igrami v Sočiju dal našim hokejistom, je izpolnjena.

Borut Pahor je našim Risom obljubil, da bo drsal toliko ur, kolikor bodo dali golov. Ker so jih nanizali deset, ga je čakalo kar deset ur drsanja in obljube ni prelomil. Včeraj je od 15. ure do ene ure zjutraj drsal v dvorani Podmežakla na Jesenicah, najem dvorane pa je plačal iz lastnih sredstev.

Njegov zadnji krog po desetih urah drsanja so pospremili najbolj vztrajni navijači z aplavzom v dvorani. Kako je bil videti njegov zadnji krog, si poglejte TUKAJ.

Komentarjev 8
  • Avatar čavez
    čavez 10:18 31.marec 2014.

    Država se potaplja luzer drsa.

  • stein.janez 23:29 30.marec 2014.

    Državljani smo že nadrsali pa še nasankali zraven, zakaj ne bi drsalmalo fudi gospod BP. Zdaj se gre pa lahko še malo sankat z npr. gospo AB. Dvojec brez krmarja (po hindujsko džaganat - glej internet) strmo navzdol. Kakšna tragikomična ...prikaži večna simbolika slovenske aktualne stvarnosti. "Oj Butale, srečna draga vas domača, kjer hiša smeje se že vsaka."

  • Pepe007 21:21 30.marec 2014.

    Srečen sem, da živim v državi, kjer ni resnih problemov in lahko predsednik države dela tisto, kar običajno delajo poklicni igralci.