Svet
7 ogledov

Pogumni ženin brez zapletov čez mejo

Se spomnite sporočila hrvaški vladi, ki ga je poslal bodoči ženin v času tako imenovane carinske vojne med Hrvaško in Srbijo?

Spomnimo. Pred dnevi, ko je med Hrvaško in Srbijo veljala zapora mejnih prehodov, je Miodrag iz Osijeka sporočil svoji vladi, da bo odšel po svojo nevesto. Zlepa ali zgrda.

Sporočilo vladi | Avtor: Facebook Facebook

Njegovo sporočilo je odmevalo na spletnih omrežjih, tudi na našem portalu so si ga ogledali številni bralci. Dan poroke je bil včeraj, Miodrag in njegova Sanela sta danes že srečno poročena. Poroka je minila brez zapletov, poročajo hrvaški mediji.

Poroka | Avtor: Facebook Facebook

Če bi bila meja vendarle zaprta, bi storil isto, kot sem danes,” je povedal presrečni ženin. Odšel bi po svojo nevesto. “Poročila bi se v vsakem primeru, tudi če bi bila meja zaprta. Ljubezen ne pozna meja,” je dodala nevesta Sanela.

Poroko so organizirali v Vukovarju, simbolično na pol poti med Osijekom in Novim Sadom, iz kjer izvira nevesta. “O Saneli in Mikju so pisali domači in tuji mediji. Naša dva sta trenutno najbolj popularni zakonski par v Evropi,” je še med slavjem na Facebooku napisal nevestin stric. 

Komentarjev 2
  • dragec 14:54 05.oktober 2015.

    Ti si "slovenac", hahahaha

  • 4krogci 22:40 04.oktober 2015.

    miodrag je hrvat? hahahahahasanela pa srbkinja? hahahahaha