Oglaševanje
161 ogledov

Polepšajte si spanec z mehko, fino posteljnino

Dormeo1 Žurnal24 main
Po dolgem, napornem dnevu je zagotovo eden izmed najlepših občutkov takrat, ko se lahko utrujeni potopite v svojo mehko, toplo posteljo. Poleg kakovostnega ležišča, prilagodljivega letvenega dna in udobnega vzglavnika je zagotovo eden izmed najpomembnejših faktorjev udobja v postelji kakovostna, lepa, sveža posteljnina.

Bodite v stiku z naravo

Posteljnina je edina tkanina (poleg oblačil), ki med spanjem pride v stik z vašo kožo. Ker imate obraz na vzglavniku celo noč, je izjemno pomembno, da je prevleka za vzglavnik narejena iz naravnih materialov, ki dihajo in odvajajo vlago.

Bombaž to nalogo opravlja več kot odlično, saj učinkovito odvaja vlago od telesa, razvaja kožo z mehkobo in je hipoalergen. Poleg tega je bombaž trpežen in enostaven za vzdrževanje.

Nič čudnega torej, da je bombaž že desetletja prva izbira pri izdelavi kakovostne posteljnine.

Dormeo Natural Touch - dobite jo tukaj

 

Trendovska in prefinjena posteljnina – najboljši začetek in zaključek dneva

Posteljnina je zadnja stvar, ki jo vidimo zvečer, in prva, ki jo zagledamo zjutraj, ko odpremo oči. Poskrbite, da vas bodo pri tem obdajale vaše najljubše barve in vzorci.

Lepo oblikovana posteljnina lahko dramatično spremeni videz vaše spalnice, saj ji lahko da sofisticiran, klasičen, moderen ali živahen videz.

Dormeo Aromatherapy – dobite jo tukaj

 

Posteljnina z 2 različnima dizajnoma – praktično in razigrano

Ste vedeli, da obstajajo tudi posteljnine, ki imajo dvostranski tisk, torej imajo na eni strani en, na drugi strani pa popolnoma drugačen potisk?

S tako posteljnino se lahko igrate in preizkušate različne kombinacije, poleg tega pa dosežete živahnejši ali elegantnejši videz - odvisno od kombinacije barv, vzorcev in seveda vašega počutja.

Dormeo Variety - dobite jo tukaj

 

Bogata izbira posteljnine samo nekaj klikov stran

Si želite polepšati svojo spalnico, iščete sveže barvne odtenke, ki vas bodo razveseljevali vsak večer? Dormeo je za vas pripravil ljubke, elegantne, pisane in enobarvne posteljnine za vse okuse, med katerimi boste zagotovo našli pravo zase. Vsa posteljnina Dormeo je narejena iz 100% bombaža najvišje kakovosti, izbirate pa lahko med svežimi ali pastelnimi barvami, ki se odlično podajo k vsakemu spalnemu ambientu.