Šport > Nogomet
17 ogledov

Arsenal odslovil tri nogometaše

andrej aršavin
1/3
EPA
Londonski Arsenal je potrdil, da bodo v poletnem prestopnem roku klub zapustili Andrej Aršavin, Denílson in Sebastien Squillaci. Vsi trije se že davno izgubili mesto v začetni enajsterici Arsena Wengerja.

Pri Arsenalu so začeli ''poletno čiščenje'', saj bodo konec junija Emirates zapustili Andrej Aršavin, Denílson in Sebastien Squillaci. Odločitev londonskega kluba ni presenetljiva, saj nihče izmed nogometašev v zadnjih letih ni igral vidnejše vloge pod taktirko trenerja Arsena Wengerja. ''Andrej Aršavin, Denílson in Sebastien Squillaci bodo ob izteku pogodbe, ki poteče 30. junija, zapustili klub. Arsenal se jim zahvaljuje za njihov prispevek in jim želi veliko sreče v prihodnosti,'' so zapisali Londončani.

Aršavin se je Arsenalu pridružil februarja 2009, potem ko je v sezoni 2007/2008 Zenitu pomagal do naslova Evropske lige. Nogometno javnost je še bolj navdušil z izjemnimi predstavami na Euru 2008, v dresu Arsenala pa ni izpolnil vseh pričakovanj. Sredi lanske sezone je odšel na posojo k Zenitu, nato pa se je vrnil k Arsenalu, kjer je nastopil na vsega 11 tekmah v vseh tekmovanjih.

Brazilski vezist Denílson je za topničarje odigral 156 tekem, zadnji dve sezoni pa je preživel na posoji v São Paulu. Squillaci se je leta 2010 iz Seville preselil v Arsenal, v treh letih pa je zaigral samo na 23 ligaških tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.