Magazin > Film & Glasba & TV
98 ogledov

Polfinalist poškodovan, žirija neusklajena

Slovenija ima talent SIT Miro Majcen/POP TV
Polfinalist Dominik Starašinič poškodovan. Kdo ga bo nadomestil?

Dominik Starašinič | Avtor: Miro Majcen Miro Majcen
Med intenzivnimi pripravami na polfinalni nastop šova Slovenija ima talent se je poškodoval free runner Dominik Starašinič. Med izvajanjem enega izmed skokov, s katerimi je želel navdušiti Slovenijo, je z eno nogo pristal na mokri travi. Spodrsnilo mu je in padel je na levo koleno.

"Mislil sem, da ni nič resnejšega. Čez noč pa me je začelo zelo boleti, zato sem naslednji dan šel na pregled z ultrazvokom. Izkazalo se je, da imam za dva centimetra natrgano vez," je povedal Dominik in dodal, da se zahvaljuje vsem, ki so glasovali zanj, tistemu ali tistim, ki ga bo nasledil, pa na srce polaga: "Da bodo izkoristili priložnost, ki sem jo jaz zapravil."

Žirantje se ne morejo uskladiti

Žirantje so tako soočeni z nepričakovano situacijo – v zelo kratkem času bodo morali izbrati novega tekmovalca, ki bo v nedeljo 2. junija namesto Dominika nastopil na polfinalnem odru. Branko Čakarmiš pravi, da ima vsak član žirije svoje adute: "V vsaki sezoni šova Slovenija ima talent se nekaj zgodi prvič. Tokrat nas je presenetila novica, da je najbolj akrobatski talent Dominik Starašinič poškodovan. Žal njegovih vragolij ne bomo videli v polfinalu. Člani žirije že iščemo zamenjavo za Dominika, nekomu se bo nasmehnila nepričakovana sreča. Vsak žirant ima svoje adute. Upam, da se bomo hitro uskladili in izbrali najboljšo zamenjavo." 

Komentarjev 2
  • macko 14:50 24.maj 2013.

    nujno se posvetujte s savino....

  • Mr.Bean 11:24 24.maj 2013.

    sej je vseeno...itak zmagajo samo pevci!