Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Policija išče lastnike ...

Policija išče ...
1/3
PU Koper
Koprski policisti iščejo lastnike več predmetov, ki so jih našli pri 33-letnem Postojnčanu, ki je tudi njim odtujil puško.

Pri hišnih preiskavah v aprilu so kriminalisti 33-letnemu Postojnčanu zasegli več predmetov, ki naj bi jih odtujil med vlomi v osebna vozila, a vseh še niso uspelo vrniti lastnikom. Policisti tako še iščejo lastnika nove avtomobilske hidravlične dvigalke, znamke Ultimate Speed; bluetooth naprave za prostoročno telefoniranje znamke Nokia, model HF-210 ter tri pokale za najlepšega psa, podeljene na pasji razstavi v Zagrebu leta 1994.

Občane prosijo, da, v kolikor predmete prepoznajo kot svoje, to sporočijo policiji na 113.

Vse predmete so policisti zasegli med preiskavo vloma v policijsko vozilo, ko naj bi 33-letnik iz avta ukradel tudi avtomatsko puško znamke Heckler & Koch s pripadajočima nabojnikoma in naboji. Na podlagi anonimnega sporočila so puško in naboje našli v Ljubljanici v ljubljanskem Zalogu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.