Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Policija išče peško, ki je povzročila prometno nesrečo

Kolesarska steza Žurnal24 main
Policisti iščejo peško, ki je poškodovanemu kolesarju sicer pomagala, ni pa mu dala svojih podatkov.

Policija tokrat ne išče voznika, ki bi pobegnil s kraja nesreče, ampak peško. Ni sicer pobegnila s kraja nesreče, ampak je poškodovanemu kolesarju pomagala, ni pa mu pustila svojih podatkov. 

"Policisti Postaje prometne policije Ljubljana obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila 5. 5. 2016 okrog 17.50 ure na Celovški cesti. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta v nesreči udeležena kolesar in neznana peška, v katero je trčil kolesar zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pri tem padel po tleh in utrpel lahke telesne poškodbe. Peška je v času trčenja stala na kolesarski stezi. Prav tako je bilo ugotovljeno, da sta se kolesar in peška po dogodku pogovarjala, pri čemer je peška kolesarju tudi nudila pomoč do prihoda reševalcev," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

"Udeleženca pa si na kraju nista posredovala podatkov, zato zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo udeleženo peško in vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 ali na Postajo prometne policije Ljubljana 01/583-88-20," prosijo policisti. 

Komentarjev 10
  • Boris Odreitz 16:51 09.maj 2016.

    hehehe če bi morači iskati oborožene kriminalce ali prave narkodealerje bi pa se poscali in osrali v hlače

  • Boris Odreitz 16:50 09.maj 2016.

    ko vsaj bi vozili po kolesarskih stezah pač pa vozijo po cestah in to po zelo nevarnih odsekih. Problem je tudi ker vozijo po cestah tam kjer kolesarska steza je in še celo jasno razvidna !

  • Žurnalček 14:22 09.maj 2016.

    Ruknjebci , mel je sigurno tud zlizane gume z manj profila kot ga določa zakon al pa celo čist zlizane na špecialki , pa brez tehničnega , mogoče tud zvonca in dinama ni mel gor , al pa je pregorela ...prikaži več žarnica , pa nastavitev žarometa tud ni bla pravilna , pa kompleta PP in trikotnika tud ni mel, skratka tako kolo sploh na cesto ne bi smelo , čeprav je mogoče vredno 5000 € !!! Od kje vam pravica , da govorite o neprilagojeni hitrosti , ko pa nimate nobenih indicij o njegovi hitrosti in dolžini zavorne poti , niti o sili , ki jo ustvarjajo zavori ? Takšnega sporočila za javnost pa si že dolgo ni privoščil noben policist v Evropi , mogoćče kakšen na svetu , samo ne verjamem. Voziš se po cesti , na cesto skoči avša s telefonom in kriv si ti , ker nisi prilagodil hitrosti !!!!!!Na kolesarskih stezah je največja dovoljena hitrost 25km /h , ker kolesa s pom. motorjem lahko razvijajo takšno hitrost , za doseći s kolesom takšno hitrost še moraš pa že po celovsški , poln