Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Policija išče roparja

Fotorobot roparja PU Maribor
Policija prosi za pomoč pri iskanju roparja.

"Neznani storilec je včeraj, 19. oktobra, okoli 11. ure, v bližini Treh ribnikov v Mariboru, na potki, ki vodi od prvega ribnika proti Kalvariji, pristopil do 31-letne oškodovanke ji zagrozil z nožem in od nje zahteval, da mu izroči denar. Oškodovanka se je roparja prestrašila in pred njega vrgla denarnico, v kateri je zraven gotovine imela še svoje dokumente. Ropar je denarnico pobral in stekel v smeri proti Kalvariji. Oškodovanke ob ropu ni poškodoval," so sporočili mariborski policisti, ki roparja še iščejo. 

Izdelali so tudi njegov fotorobot. Gre pa za neobritega moškega, visokega okoli 180 cm, starega okoli 30 let. Oblečen je bil v črno jakno in črne hlače, na glavi je imel črno volneno kapo, okoli vratu pa črn šal, s katerim si je med ropom zakrita usta. 

Vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju, storilcu ali odtujenih predmetih prosijo, da o tem obvestijo policijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon Policije 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • cogocogo 15:46 22.oktober 2016.

    le zakaj nimamo vsaj dosmrtnega zapora za take neljudi ,,takim bi bilo treba vsaj tace polomit da ne prime nikoli vec noza v kremplje ,,in do smrti naj tolce kamen ,,ce ga ze uspavati ne smemo ,,si pa zasluzi res ...prikaži večres pravo kazen ,,to je sigurno ze pocel in bo doljel bo ziv in te barabe nasi zakoni prav scitijo pa se sodisca jih neverjetno ljubijo

  • Ludvik Miholic 18:39 20.oktober 2016.

    podoben je meni a denar sem ze zapil ker ga je bilo malo blagajnicarka ga je vzela vec imela je sanso da je prisla do denarja

  • Avatar Leon
    Leon 14:57 20.oktober 2016.

    Po opisu bi lahko bil ZORO ! Brez konja . Sicer pa je Slovenija ogrožena država čeprav nas Borat zavaja o najbolj varni državi ! Pojdite zvečer s punco v park ,kdor si upa ?