Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Policija miri Korošce

Preiskava pri NLB Anže Petkovšek
V preteklih dneh so se po Facebooku razširile govorice, da naj bi pred glasbeno šolo v Slovenj Gradcu prišlo do poskusa ugrabitve.

Policisti PU Celje so v ponedeljek okoli 17. ure prejeli prijavo očeta, da sta v Slovenj Gradcu pred glasbeno šolo voznik in sopotnik iz kombiniranega vozila bele barve ogovorila njegovo 10-letno hčerko. Otroka naj bi zaprosila za pomoč pri nošenju škatel. Deklica ju je zavrnila, ko pa sta jo vprašala še enkrat, se je tega prestrašila in zbežala domov.

"Na kraj je bila napotena policijska patrulja, ki vozila in oseb ni izsledila. Pri zbiranju obvestil so kriminalisti sektorja kriminalistične policije (SKP) PU Celje ugotovili, da okoliščin, v katerih sta se voznik in vozilo pojavila, ni mogoče povezati s kakršnimkoli kaznivim dejanjem ali prekrškom," so sporočili s PU Celje in dodali, da policisti in kriminalisti kljub temu izvajajo aktivnosti za identificiranje voznika zaradi razjasnitev vseh okoliščin dogodka.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:19 10.februar 2013.

    Pri ugrabitvah in poskusih le teh , se intervencijske patrulje takoj pošlje na zapore magistralnih izhodnih cest in popis vseh osumljenih in opisanih vozil. Ni pa prioritetno pošiljati patruljo na mesto dogodka , ker tam v prvem momentu ne izveste ...prikaži več nič pametnega , kar niste že slišali po telefonu.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 13:31 08.februar 2013.

    in policija spet zbira išče itd ,nakoncu ne bo pa nič