Magazin > VIP
87 ogledov

Policija na lovu za osebami, ki so bili pri Georgeu Michaelu

George Michael Profimedias
Družina pokojnega pevca Georgea Michaela bi rada začela s pripravami na pogreb, a jim to preprečujejo številne nejasnosti, ki jih policija v povezavi z zvezdnikovo smrtjo še ni pojasnila.

Obdukcija Georgea Michaela ni razkrila vzroka, zakaj je pevcu pa božični dan zastalo srce. Policija tako še vedno nadaljuje s preiskavo zvezdnikove smrti, med drugim išče lastnike avtomobilov, ki so bili parkirani v bližini Michaelovega posestva. Preiskovalci so namreč ugotovili, da je imel pevec pred smrtjo kar nekaj obiskovalcev, od katerih si obetajo dragocene informacije.

"Skrbi me, da bomo dobili slabe novice, saj vse traja tako zelo dolgo. Vse, kar si želimo, je vedeti, kaj se je zgodilo. Zakaj je bil sam? Zakaj je njegov partner spal v avtu, medtem ko je George bil v veliki hiši? Vse to je nenavadno. Puščajo nas v temi. Čakamo na informacije o pogrebu. Hočemo odgovore, da ga lahko položimo k večnemu počitku,“ je za Mirror povedal zvezdnikov sorodnik.

Tako policija kot tudi sorodniki upajo, da bodo vzrok smrti razkrili rezultati toksikoloških preiskav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.