Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Policija prosi za pomoč ... Iščejo voznika, ki je preprečil trčenje

policija Saša Despot
Mariborska policijska uprava prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometnih prekrškov nevarnega voznika.

Minulo soboto, 4. februarja 2017, ob 23.45 uri je patrulja mariborskih policistov sledila hujšemu kršitelji predpisov po Nasipni ulici v Mariboru iz smeri Tržaške ceste proti Belokranjski ulici. Kršitelj je vozil avto znamke Ford Galaxy zlate barve in pri vožnji v križišču Nasipne, Zagrebške in Belokranjske ulice izsilil prednost neznanemu vozniku. Ta je ustavil in tako preprečil trčenje oziroma prometno nesrečo.

Zaradi razjasnitve okoliščin dogodka mariborski policisti naprošajo morebitne očividce oziroma voznika neznanega osebebnega avtomobila, da se zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 02/450-2030 oziroma 113. 

Komentarjev 4
  • Božidar Dinič 22:48 09.februar 2017.

    ali pa obratno

  • Avatar Leon
    Leon 09:29 09.februar 2017.

    In še glede dogodka ,ki ga opisujejo ; Koliko voznikov dnevno podoživi podobno srečanje z vozniki ,ki odvzemajo prednost ali kako drugače ogrožajo ostale udeležence pa nihče ne reagira . Menda imamo v Sloveniji razne agencije in službe ,ki so ...prikaži več plačane za nadzor in preprečevanje nesreč. Je treba delat ,ne pa ............................

  • Avatar Leon
    Leon 09:26 09.februar 2017.

    V MB se redno dogaja ,da policija tako poziva voznike za pričanje v primeru kršitve prometnih prekrškov ! Kaj to pomeni? Ali gre za novo zakonodajo in policija potrebuje priče pri dokazovanju kršitev? Zakaj bi udeleženci morali pričati in se ...prikaži večse zagovarjati pred sodiščem ? Kdor pozna naš sodni sistem prav gotovo ne bo nikoli privolil v kaj takega .