Svet
23 ogledov

Ustreljeni vlomilec ni bil Slovenec

Streljanje v Berlinu EPA
Poročanje nemških medijev, da je bil v policijski akciji v Berlinu ustreljen slovenski državljan, se je izkazalo za napačno.

Nemški časnik Berliner Zeitung, je poročal, da je bil v sredo ponoči v Berlinu ustreljen slovenski državljan albanskega rodu. S slovenskega zunanjega ministrstva so nam sporočili, da po podatkih pristojnih nemških policijskih organov ni šlo za slovenskega državljana. 

Nemška policija je bila dlje časa na sledi tolpi, ki je vlamljala v hiše, lokale in trgovine v vzhodnem delu Berlina. V sredo ponoči so jim prišli na sled, ko so vdrli v prodajalno tobaka in ukradli za približno 8.000 evrov izdelkov. 

Med policijskim zasledovanjem so avto zrinili s ceste. Ker se je avto nepričakovano premaknil, je policist streljal in zadel voznika, ki je na kraju dogodka umrl. Preostala trojica je pobegnila s kraja nesreče, a so dva kasneje prijeli. 

 

 

 

 
Komentarjev 62
  • Zmago 22:00 27.avgust 2016.

    Kot naprimer ti ???

  • Zmago 13:56 11.marec 2016.

    Žal @Vojteh Višenhofer si funkcionalno NEPISMEN !! Nikjer ti nisem grozil, še manj pa pozival k pobijanju Slovencev. Malo si preštej minuse, pa sam potegni kakšen zaključek.Zdi se mi pa popolnoma nesprejemljivo da zagovarjaš kriminalce, pri tem pa ponižuješ ...prikaži več Slovence in jih obkladaš z nestrpneži, ksenofobi,............

  • kapibara 03:46 05.marec 2016.

    Da,j matere ti, prevedi zadnje 4. besede.. :-)