Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Policija v Sneberjah še vedno išče oboroženega moškega

Palir David Žurnal24 main
Ljubljanski policisti še vedno iščejo oboroženega 29-letnega Davida Palirja, ki je včeraj stekel v gozd pri Savi.

"V zvezi z iskanjem moškega policisti nadaljujejo z aktivnostmi. Na kraju, kjer je bila oseba videna, so bili policisti vso noč, z njimi je bil tudi pogajalec," je za Žurnal24 pojasnila Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana ( Pu Ljubljana) in dodala, da se je iskalni akciji dopoldne spet priključil policijski helikopter.

Akciji se je zjutraj priključilo večje število policistov iz različnih enot, na terenu so tudi policisti generalne policijske uprave:"Prav tako je v celotno zadevo vključen policijski pogajalec," so sporočili s PU Ljubljana. 

Oborožen in nevaren

"Oseba je po razpoložljivih informacijah, ki jih ima policija, izkazala nevarnost samo proti sebi. Glede na dejstvo, da je oborožena, pa ne izključujemo možnosti obstoja nevarnosti tudi za okolico," Ljubljančane opozarjajo policisti.

Policija poziva vse tiste, ki bi moškega opazili, da jih o tem nemudoma obvestijo na najbližjo policijsko postajo, na številko 113, ali na anonimni telefon 080 1200.

Stekel je v gozdiček

Moškega iščejo od včeraj od 14. ure popopoldne in to po obvestilu, da ima pogrešani pri sebi orožje, obstaja pa tudi velika nevarnost, da se bo samopoškodoval.

Policisti so ga takoj začeli iskati, občani so ga pozno popoldne opazili na Sneberski cesti, od koder je stekel v gozdiček proti Savi.

Na kraj dogajanja je prišel pogajalec, iskanju pa se je pridružil tudi policijski helikopter.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • h3o 15:59 05.avgust 2015.

    v parlamentu se skrivajo!