Magazin > VIP
143 ogledov

Policijo skrbi, da so Georgea Michaela umorili

George Michael, Fadi Fawaz Profimedias
Smrt Georgea Michaela buri duhove. Obdukcija ni razkrila razloga za njegovo smrt.

Policija je prosila paparace, da z njimi delijo fotografije, ki so jih posneli lansko leto okoli božiča v bližini pevčeve hiše. Zanima jih namreč, kdo vse je bil na obisku pri pevcu Georgeu Michaelu, saj jih skrbi, da bi lahko bil legendarni pevec umorjen s preveliko dozo mamil. Čeprav je neimenovani vir to informacijo zaupal britanskemu mediju The Sun, policija uradno še vedno trdi, da pevčeva smrt ni sumljiva.

Primer njegove smrti so zdaj prevzeli kriminalisti Thames Valleyja, ki navadno preučujejo umore in posilstva. "Preiskavo so prevzeli kriminalisti in kar na enkrat se išče osumljenec, ki bi lahko bil vpleten,“ je vir povedal The Sun: "Zanimajo jih vsi, ki so bili v tistem času pri Georgeu ali vsaj v bližini njegove hiše. Želijo si ustvariti sliko njegovih zadnjih sedem dni in ugotoviti, če se je vmes dogajalo kaj sumljivega.“ Preiskovalci in kriminalisti naj bi se bali, da je Georgea nekdo umoril s preveliko dozo mamil ali predpisanih zdravil. Ponovno so izprašali tudi njegovega partnerja Fadija Fawaza, ki je priznal, da je v času glasbenikove smrti spal v avtomobilu pred hišo. Fadi je njegove posmrtne ostanke našel v domači postelji.

Obdukcija za enkrat ni dala jasnih odgovorov, zakaj je pevec umrl, zato še čakajo na rezultate toksikoloških preiskav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.