Slovenija > Črna kronika
116 ogledov

Kriminalisti v akciji, prijeli 11 oseb

Sodišče Kranj Iztok Golob
Kriminalisti na območju novomeške, celjske in ljubljanske policijske uprave izvajajo hišne preiskave zaradi suma storitve večih kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in hujših oblik premoženjske kriminalitete.

Spletni portal Kum24 poroča o hišnih preiskavah na Kešetovem v Trbovljah. S policije so jim potrdili, da kriminalisti pod vodstvom Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Novo mesto na območju novomeške, ljubljanske in celjske policijske uprave izvajajo operativne aktivnosti.

"Usmerjene so v zbiranje obvestil in dokazov za utemeljevanje sumov uradno pregonljivih kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in hujših oblik premoženjske kriminalitete," so pojasnili na Policiji.

Na podlagi odredb Okrožnega sodišča v Krškem so opravili več hišnih preiskav in do tega trenutka odvzeli prostost 11-im osumljencem. Pri izvajanju operativnih aktivnosti pomoč novomeškim kriminalistom nudijo policisti in kriminalisti policijskih uprav Ljubljana in Celje. 

Ker intenzivna preiskava še poteka drugih podrobnosti policija ni razkrila, bodo pa več povedali ob zaključku preiskave, predvidoma v začetku prihodnjega tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.