Slovenija > Črna kronika
51 ogledov

Policist pri zasledovanju povozil motorista

Policist povozil motorista Markovci
Včeraj je policist pri zasledovanju pobeglega motorista slednjega povozil, pri čemer je ta utrpel hude poškodbe.

Huda nesreča se je zgodila v Bukovcih v občini Markovci. Enaindvajsetletni domačin je pri vožnji z motorjem naletel na policijsko kontrolo, vendar pa se ni ustavil in je policistom poskušal pobegniti. Policist mu je sledil z avtomobilom. Ko je motorist, ki je pobegnil na brezpotje, zapeljal na njivo in padel z motorja, je začel bežati peš, pri čemer pa ga je policist z avtomobilom zbil, poroča časopis Večer.

Mladenič naj bi imel zaradi nesreče zdrobljen kolk in poškodovan prsni koš, po pisanju Večera pa je njegov oče izjavil, da upa, da nima poškodb tudi na glavi. Sin je vozil brez izpita za motor in se po mnenju očeta zato tudi ni ustavil. "Poslal sem ga po zdravila v dežurno lekarno, vendar z avtom. Ne vem, kaj mu je bilo, da je vzel motor," je po poročanju Večera še povedal oče.

Komentarjev 48
  • pravaresnica123 08:56 29.maj 2012.

    Kaj ne bodo okrogli, če jih pa njihov minister futra s pico in coca colo!

  • pravaresnica123 08:53 29.maj 2012.

    Pa že raje z Jankovičem kot z janšo!!!

  • pravaresnica123 08:52 29.maj 2012.

    Če ti nisi de*bil. Leta 1978 je prišla na teren prva generacija policije oz. takrat še milice z štiriletno izobrazbo. In kaj je tej milici, oz, policiji manjkalo. Popolnoma nič, ker je bilo vse opravljeno po zakonih in predpisih! A ...prikaži več zate bi pa zdaj moral po pločniku v uniformi hodit univerzitetno izobražen policaj, da bi se bil ti voljan z njim pogovarjat. Glede na tvoje pisanje si pa verjetno lahko že v tretjem razredu kadil, ker si bil polnoleten!