Avto
91 ogledov

Policisti imajo nove 'kible'

Policijski kombiji Citroën Slovenija
Po nedavni pridobitvi novih motorjev in prestreznikov so policisti svoj zastareli vozni park izpopolnili še z modernimi patruljnimi kombiniranimi vozili, t. i. maricami.

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za nabavo motornih vozil iz meseca marca 2016 ta teden prevzelo 35 vozil specialnih patruljnih kombiniranih vozil citroen jumper.

Vsa vozila so opremljena z dizelskim dvolitrskim motorjem moči 120 kW (136 KM). Predelava vozil v skladu z zahtevami naročnika MNZ je bila opravljena s strani pooblaščenega koncesionarja Avtotehna VIS v Ljubljani, ki je predal vozila končnemu uporabniku.

Pri uvozniku za vozila Citroën so ob tej priložnosti spomnili, da njihov jumper ponuja zelo funkcionalno zasnovo, pri kateri pa so v ospredju tudi dobre vozne lastnosti in udobje za potnike. Tudi tiste neprostovoljne.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.