Slovenija
50 ogledov

Policisti enako uradniki?

Policist Boštjan Tacol
Slovenski policist Kristjan Mlekuš je na svojem Facebook profilu opisal svojo izkušnjo, ki se mu je pripetila ob vračanju s pogreba v Izoli ubitega policista.

Policist Kristjan Mlekuš v svojem zapisu sprva opiše, da se je vračal s pogreba policijskega kolega, ki je tragično preminul v streljanju v Izoli, pri čemer izpostavi poklon vsem policistom in policistkam, ki so se udeležili pogreba. Na poti domov okrog 19. ure se je iz Krasa peljal v Vipavsko dolino in vozil v dolgi strnjeni koloni.

Pred njim so avtomobili vozili počasi, na določeni točki pa obšli neko oviro na cesti. Policist Mlekuš sprva ni mogel videti, za kaj gre, ko pa je prišel do te točke, je brez pomisleka ustavil. Naletel je na tri male jokajoče otroke.

Preberite njegovo izkušnjo, v kateri je zgrožen nad dejanji voznikov pred njim, ki se niso ustavili.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 8
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 11:54 29.avgust 2016.

    Zmeraj, ko jim kakšnega pohladijo, morajo napisati kakšno cmeravo zgodbo za v javnost. Največkrat za ubitega policaja napišejo, da je bil oče treh otrok, čisto pa pozabijo, da je na cesti brez potrebe maltretiral nič krive ljudi!

  • Hi5 11:15 29.avgust 2016.

    Break my heart. Vračal se je iz pogreba..reševal deklico..mislim, wau. Ko se ga pa nažrejo, kršijo pooblastila, kršijo prometne predpise, za katere sami drugim pišejo kazni, se obnašajo prepotentno in še in še, pa noben ne piše člankov po Žurnalu. ...prikaži več Kje jim je pa takrat ta čutnost, emocionalna inteligenca in človeški odnos?

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 10:23 29.avgust 2016.

    Zanimiva pravljica! Glede na izkušnje s policaji, bi rekel, da je to navadna izmišljotina!