Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Policisti razkrili, kaj ljudje skrivajo doma

Zasežena droga
1/2
Policija
29-letni ljubljančan je doma skrival prepovedano drogo, 47-letnik pa poleg droge še pištolo.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so pri 29-letnemu Ljubljančanu opravili hišno preiskavo in zasegli 43 PVC manjših vrečk (z enim gramom prepovedane droge konoplja rastlina) in 10 PVC vrečk (po 5 gramov prepovedane droge konoplja rastlina), 345 eurov in digitalno tehtnico. Zoper osumljenega bodo policisti podali kazensko ovadbo. Slednji je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja povezana s preprodajo prepovedane droge.

Imel je tudi pištolo

Policisti Policijske postaje Vrhnika pa so v hišni preiskavi pri 47-letnemu Ljubljančanu zasegli pištola in 74 nabojev različnih kalibrov ter znamk in približno 35 gramov prepovedane droge konoplje rastline.
Zaradi kršitve določil Zakona o orožju bodo policisti uvedli prekrškovni postopek, zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami, pa bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba. Osumljeni še ni bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja, prav tako ne poseduje listine za posest orožja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.