Slovenija
26 ogledov

Policisti reševali mlado muco

Muca na policiji PU Kranj
Policisti kranjske policijske uprave so včeraj na Brniku pomagali zapuščenemu mlademu mucu, ki se je znašel pred tamkajšnjo policijsko postajo.

"Seveda  je  nevsakdanji obiskovalcev takoj  vzbudil  veliko  mero sočutja in dosegel, da se je okoli njega  hitro  zbralo  več  dobrosrčnih zaposlenih, ki so mu takoj pomagali," dogodek opisuje Bojan Kos s kranjske policijske uprave.

Muca na policiji | Avtor: PU Kranj PU Kranj


Policisti so ga spustili v  avlo  policijske postaje, mu priskrbeli hrano, vodo in mleko, da se  je okrepčal, uredili so mu še simbolično ležišče, v katerem je na toplem počakal do prihoda prostovoljcev kranjskega društva za zaščito živali, ki so ga nato prevzeli.

"Majhna  živalca je včeraj osrečila vsakega, ki je bil zraven, še bolj pa bo nas vse, če mucek najde nov dober dom," še doda tiskovni predstavnik kranjske policije. Bravo, policisti!

Muca na policiji | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:49 30.september 2015.

    ""Majhna živalca je včeraj osrečila vsakega, ki je bil zraven,"Po enga mucka na vsako policijsko postajo/na vsako delovno mesto kjer je to mogoče. To pozitivno vpliva na zaposlene in na odnos med njimi.