Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Policisti v uniformah prekladali drva

Policisti prekladajo drva Facebook
Odkrili so krajo drv. Kradljivci plena niso vrnili sami, pač pa opazovali policiste, kako so drva nalagali na vozilo vlečne službe. Pri tem so jih fotografirali in fotografije objavljali na spletnih omrežjih.

Kurilna sezona. Kdor ni pripravljen nanjo, se znajde, kakor se ve in zna. Nekateri pri tem tudi prestopijo mejo dovoljenega, kar se je zgodilo v neposredni bližini Novega mesta, v tamkajšnjem romskem naselju.

"Dva policista sta med opravljanjem nalog pri enem izmed objektov v naselju opazila večjo količino drv in na podlagi opravljenih razgovorov posumila, da izvirajo iz kaznivega dejanja," pove Alenka Drenik z novomeške policijske uprave.

Policista sta sama pregledala okolico in v bližnjem gozdu opazila, da je bilo nedavno požaganih več dreves. O tem sta obvestila lastnika gozda, ki o sečnji ni vedel nič. Šlo je za 25 dreves.

Preiskava je pokazala, da za tatvino stoji 35-letni moški iz okolice Novega mesta, zoper katerega so policisti uvedli postopek.

Policisti prekladajo drva | Avtor: Facebook Facebook


Kar pa se tiče drv, portal dolenjskanews.com poroča, da so jih iz romskega naselja pospravili policisti, ki so jih v uniformah nalagali kar na vozilo vlečne službe. Pri tem so jih stanovalci naselja fotografirali in fotografije objavljali na spletnem omrežju Facebook.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • nostradamus 08:10 10.december 2016.

    ne 1 za oba tvoja komentarja zasluzis po 10 +

  • nostradamus 08:10 10.december 2016.

    ne 1 za oba tvoja komentarja zasluzis po 10 +

  • Ludvik Miholic 16:19 09.december 2016.

    kje bodo delali ce tudi ti beli rom zivis nasocialu