Slovenija
22 ogledov

Policisti že polnijo Maribor

Policisti v Mariboru Katarina Pernat
Policisti so pred današnjo tekmo Maribor – Dinamo v polni pripravljenosti. Bližje, kot je tekma, več jih je na cesti. Razvpiti zagrebški vandali se medtem z ukanami trudijo priti v Maribor.

Policisti so za današnji dan varovanje organizirali v skladu z načrtom, ki so ga danes pripravili posebej za tekmo Maribor – Dinamo. "Bližje, kot je prireditev, več policistov je na dogovorjenih točkah," nam je dejal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor.

Hrvatov ne bo

Hrvati se današnje tekme ne bodo udeležili.

Dinamo naj bi se odpovedal svojemu delu kart. Vodstvo kluba ima namreč že nekaj časa težave z najzvestejšimi navijači Zagrebčanov, skupino "ultrasov" Bad blue boys, ki so poskušali že na tekmi tretjega predkola proti moldavskemu Šerifu z metanjem bakel na zelenico prekiniti tekmo.

To pa jim je na zadnji prvenstveni tekmi v Zadru celo uspelo, zaradi česar je bila tekma prekinjena za kar 20 minut.

Zapolnjeni vsi kotički

Medtem pa so slovenski navijači stadion zapolnili do zadnjega kotička. "Na stadionu bo namreč 12.420 navijačev. Ker so vstopnice razprodane, blagajne ostajajo zaprte. Tekma NK Maribor – GNK Dinamo bo dogodek leta, po zadnjem sodniškem žvižgu bi lahko dobila nove dimenzije," je dejal tiskovni predstavnik NK Maribor Željko Latin.

Na pot pravočasno

Zaradi množičnega obiska in spremenjenega prometnega režima je dobro, da se na tekmo odpravite čim prej. Če boste na tekmo prišli, še preden se odprejo vrata stadiona, so za vas v Vijol'čnem Fun parku organizatorji na južni ploščadi pripravili tako imenovani uvod v tekmo, kjer boste lahko skupaj z ostalimi odštevali do začetnega sodniškega žvižga oziroma odhoda na tribune. Vrata stadiona se bodo odprla dve uri pred tekmo, in sicer ob 18.45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.