Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Polona: V objemu se nisem počutila najbolje

zmenek na slepo Planet TV
Četudi se Polona v Leovem objemu ni počutila dobro, se je pustila poljubiti.

V zadnjih oddajah šova Zmenek na slepo smo bili vajeni vročih poljubov in otipavanj. Tokrat pa so se kandidati v primerjavi s preteklimi držali nazaj. Le Poloni in Leu so malce popustile zavore, četudi je bila postavna 21-letnica vseskozi negotova o svojih čustvih do 24-letnega športnika.

Laščanka se je nad Leom, ki prihaja iz Italije, pritoževala že po prvem zmenku. Kot je povedala, je med zmenkom večkrat nastala tišina, ker Leo ne govori dobro slovensko in jima je zato hitro zmanjkalo tem za pogovor. Na drugem zmenku je bil Leo pogumnejši. Polono je začel poljubljati po vratu. Čeprav ji to ni bilo najbolj všeč, mu je zagotovila, da ga, če jo bo poljubil na usta, ne bo oklofutala. Obljubo je držala, pozneje pa potarnala: "V njegovem objemu se nisem počutila najbolje.“

Kot se je izkazalo pozneje, šov ni format, v katerem bi temnolaska lahko našla srečo. Ugotovila je namreč, da ji je videz pomembnejši od značaja. To se je pokazalo tudi po uspešnih zmenkih z Leom. Ko ga je videla, ji je namreč postalo jasno, da iz te moke ne bo kruha. "To ni to, kar sem si predstavljala," je izjavila in dodala, da je Leo tipičen "Italijanček" in "šminker".

Leo je lepotičko tako zaman čakal na balkonu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.