Slovenija
129 ogledov

Pomagajmo Vesni!

Vesna Rožič
1/4
Šahovska zveza Slovenije
Družina 26-letne Vesne Rožič zbira sredstva za njeno zdravljenje. Priljubljena šahistka se bojuje z rakom.

Vesna Rožič je študentka zadnjega letnika medicinske fakultete v Ljubljani in stalna članica slovenske šahovske reprezentance. Diagnozo so ji postavili maja letos. "Ker je Vesna po naravi borka, se je odločila, da se bo z vsemi močmi borila proti bolezni,"  je v pismu Šahovski zvezi Slovenije zapisal njen oče Adrijan Rožič

Potrebujejo sredstva za dva ciklusa

Pomagali ji bodo lahko v nemški kliniki Medias Klinikum GmbH. Zdravniki so ocenili, da bo potrebovala vsaj tri cikluse lokalne kemoterapije. Stroški pa so izjemno visoki, posamezni ciklus stane od 15 do 20 tisoč evrov. Družina je prvi ciklus lahko plačala, za preostala dva pa potrebujejo sredstva. 

Sredstva zbirajo na računu Območnega združenja Rdečega križa Maribor, TRR: SI56 0451 5000 0397 432, sklic: 50751, namen: Vesna Rožič.

Vsa sredstva bodo namenja za plačilo stroškov Vesninega zdravljenja v Nemčiji. Če bi zbrali več sredstev, kot bi potrebovali, bodo preostanek namenili razvoju mladih šahistov in šahistk ter šahovskim dejavnostim Šahovske zveze Slovenije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.