Šport > Moto športi
100 ogledov

Pomagajte družini Matije Duha

matija duh amd krško AMD Krško
Odprl se je transakcijski račun, na katerem se zbira denar za družino spidvejista Matije Duha, ki se je tragično ponesrečil v Argentini. Tudi najmanjša pomoč bo v teh težkih trenutkih več kot dobrodošla.

Slovenski spidvejist iz Krškega Matija Duh se je prejšnji teden smrtno ponesrečil na dirki v Argentini. AMD Krško je po tragični nesreči organiziral dobrodelno akcijo, v kateri lahko pomagate družini preminulega športnika.

Vsi podatki za zainteresirane so navedeni spodaj:

Sredstva se zbirajo na računu SI56 0298 0025 5963 954, odprtem pri NLB d. d.
Koda namena: OTHR 
Namen: Donacija Matija Duh 
BIC ali SWIFT: LJBASI2X
Referenca (sklic): SI00 03041989 
Ime in naslov: DRUŠTVO SPIDVEJ TIM MATIJA DUH, Gmajna 10, 8274 Raka

V imenu družine in njegovih najbližjih iskrena hvala vsem, ki jim stojite ob strani, hvala za vsako pomoč in vse dobre misli.

Komentarjev 10
  • ti-si-to 22:08 06.februar 2013.

    PA ZAKA SE SAMO V NAŠI MALO SLOVENIJI NAJDEJO TAKE BU..LE DA VSEM KONTRIRAJO,NASPROTUJEJO IN GLEDAJO VSE SKOZI SVOJO RIT. JAZ SEM ŽE DAL PA ŠE BOM DAL, KER MI NI TEŽKO DAT ZA POMOČ, ZARAD TAKIH KOMENTARJE ME PA ...prikaži več SRCE BOLI. ZATO PA SMO VSEPOVSOD SLOVENČKI IN SEM NAM SMEJEJO, ZARAD TAKIH KOT SI TI jackd. POKAŽ MAL SPOŠTOVANJA DO NJEGOVIH IN NAS KI SMO BILI NJEGOVI BLIŽNJI PRIJATELJI PA BOD VSAJ TIHO

  • dana 12:09 06.februar 2013.

    Ne razumem zakaj se vedno najdejo ljudje s takšnimi komentarji. Glej nobeden te ne sili da daš denar. Denar se res zbira za to, da ga lahko pripeljejo v Slovenijo, ker ta znesek ni par 100eur, ampak par 1000eur, ki ...prikaži več ga je v tako kratkem času težko zbrat. Se ti ne bi trudil če bi ti (nedaj bože) umrl otrok nekje na drugi celini, da ga čimprej lahko prepelješ nazaj domov in mu omogočiš pogreb? Tisti ki smo ga poznali bomo družini pomagali, tisti ki pa so vam takšne stvari očitno absurdne, pa nobeden ne prosi da nakažete denar!

  • janban 08:57 06.februar 2013.

    Tvoja mala pamet je očitno premajhna, da bi pomislil na to, da potrebujejo denar, da bi nesrečno preminulemu športniku omogočili vrnitev v svoj rodni kraj, kjer bi ga pokopali v Slovensko zemljo!!!! Tako da če ne misliš donirat se ...prikaži več vsaj vzdrži bedastih komentarjev!!!!Sožalje svojcem!