Slovenija > Črna kronika
540 ogledov

Pomurje: Cesta terjala novo življenje

Motor in nesreča Andrej Leban
Murskosoboške policiste so danes zjutraj obvestili, da se je pri pokopališču v Satahovcih zgodila prometna nesreča. Trčila sta osebni avtomobil in motorist.

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je 56-letna voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri naselja Satahovci v smeri Murske Sobote.

V križišču za Krog, pri satahovskem pokopališču je zapeljala v križišče naravnost čez prednostno cesto in izsilila prednost 23-letni voznici motornega kolesa, ki je z motornim kolesom trčila v prednja leva vrata osebnega avtomobila.

Poškodovano voznico motornega kolesa so z reševalnim vozilom odpeljali v murskosoboško bolnišnico.

Ob 9.41 uri je bolnišnica policiste obvestila, da je udeleženka prometne nesreče umrla.

Ogled kraja prometne nesreče sta na kraju prevzela preiskovalna sodnica in državni tožilec.

Pokojna udeleženka je letošnja peta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • smejka 19:01 04.avgust 2016.

    BenX,ena taka je tudi tebe rodila( naj mama oprosti, a ne more nekdo tako o ženskah govoriti)!Drži pa , nepozornost, mobiteli, alkohol in še kaj jemlje življenja.Pri tem policija nima nič.Vsak voznik posebej je odgovoren zase in druge.

  • Avatar Leon
    Leon 14:03 04.avgust 2016.

    Kultura voznikov in neustrezen nadzor prometa sta glavna krivca nesreč. Znano je ,da uporaba mobilnokov med vožnjo zmanjša nadzor nad vozilom kot bi imel v krvi 0,8 promila....... ko stojimo pred semaforji ali križiščih poglejte levo in desno ...........80% jih ...prikaži večih telefonira in nekateri imajo še otroke v avtomobilih ! Policija ne opravlja svojega dela .......PREVENTIVA in ne štetje mrtvih je njihova naloga.

  • BenX 12:45 04.avgust 2016.

    cesta nič ni terjala, ena čorava baba, ki ne gleda okoli sebe je!